Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Alone in the Wilderness - Μόνος στην άγρια φύση
Ο Dick Proenneke αποσύρθηκε σε ηλικία 50 ετών το 1967 και αποφάσισε να χτίσει τη δικό του σπίτι στην ακτή του Twin Lakes . Επέστρεψε το επόμενο καλοκαίρι για να ολοκληρώση το σπίτι του όπου έζησε για πάνω από 30 χρόνια .
 O Dick βιντεοσκόπησε μόνος του τις περιπέτειες του και ο Bob Swerer αργότερα γύρισε την ταινία σε ένα βίντεο έτσι ώστε να μπορούμε όλοι να παρακολουθήσουμε αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο να χτίζει το σπίτι του με τα χέρια.
Απλή , αλλά βαθιά η 30άχρονη περιπέτεια του στην απομακρυσμένη Αλάσκα . Παρακολουθήστε μέσα από τα μάτια του όπως ο ίδιος συνεχίζει να τεκμηριώσει με την 16 χιλιοστά κάμερα wind-up Bolex , συλλαμβάνοντας τη δική του εκπληκτική δεξιοτεχνία , την εκπληκτική  άγρια φύση της Αλάσκα.


Συνολικές προβολές σελίδας

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο - Connect With Us

eliasyian@gmail.com ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη άδειά μου. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.