Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

Lucky People Center International

Το ντοκιμαντέρ «Lucky People Center International» μας ταξιδεύει στον κόσμο, και στην εσωτερική ζωή των ανθρώπων. Η ομάδα ταξίδεψε δύο χρόνια ανά την υφήλιο αναζητώντας άτομα και τρόπους ζωής που αντικατοπτρίζουν τον κόσμο καθώς πλησίαζε το έτος 2000.
Οι άνθρωποι που συναντήσαμε άνοιξαν διαφορετικές «πόρτες» για την πίστη, την επιβεβαίωση της ισχύος και υιοθετούν διαφορετικές απόψεις για τον κόσμο που χαρακτηρίζεται από σκληρές και αμείλικτες αλλαγές.
Τα όνειρα, η αίσθηση της αναζήτησης και η κριτική σκέψη είναι για θέματα που ασχολούνται με τη ζωή στον πλανήτη μας. Συναντήσαμε δυνάμεις βουντού, τις ερευνητικές μεθόδους των επιστημόνων για τον εγκέφαλο, τις βουδιστικές απόψεις σχετικά με τον θάνατο, μία πρώην πορνοστάρ που μας μίλησε για τις απόψεις της σχετικά με την ηδονή, έναν τραπεζίτη και τα εκστατικά «πρέπει» του, καθώς και πολλούς άλλους, οι οποίοι πλαισιώνονται από τον ρυθμό της μουσικής και το τραγούδι του γίββωνα (πιθήκου).
(Συγγραφέας: Nicklas Johansson από την Umeå, Σουηδία).

Συνολικές προβολές σελίδας

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο - Connect With Us

eliasyian@gmail.com ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος ιστότοπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη άδειά μου. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.